Arlanda Test Track Race 2021 – rejsrapport

God söndag på er! Igår var så äntligen tävlingspremiär för säsongen, Arlanda Test Track Race på den snabba lätt slingriga 2,8 km testbanan. Det bjöds sedvanligt Arlanda-väder, det vill säga 25 grader och strålande solsken när vi dryga 50 st H40 gubbar radade upp oss på startlinjen. Mitt rejs som i att vara med i täten varade i drygt 40-50 sekunder efter det att mastern hade släppt fältet, i en av kurvorna efter 400 meter så blev det en vurpa. Jag fick låsa upp hjulet gå rakt fram och nära nog komma till ett tvärstopp för att undvika att vurpa själv. Där kunde jag och ett gäng cyklister se resten av klungan segla iväg och trots en svinhård jakt lyckades jag aldrig komma ikapp, i slutet av varv två trodde jag att vi satt i svansen av klungan men när jag skulle röra mig framåt såg jag att det var en lucka på trettiotalet meter, ridå ned helt enkelt.

Till sist blev det lagtempo med tre andra cyklister i 10 varv där det nya målet var att inte bli varvade av klungan innan målgång vilket vi på något vis lyckades med.

Så istället för en tävling på det viset får jag se det som ett bra träningspass liksom, lite synd då jag hade riktigt bra ben och kunde ta bra och långa förningar i vår lilla grupp. Så kollar ni i resultaten och undrar varför jag står som sist så vet ni varför.

Nu laddar vi om mot SM helgen som kommer, vi hoppas såklart på bättre resultat där, att benen är bra råder det ingen tvekan om… Nu ska det städas här hemma innan pojkarna kommer, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s