Slitna ben på en Lill-lördag

God morgon på er! Lill-lördag idag och det går med stormsteg mot semester, räknar man lite snällt kan man säga att det är en vecka dit. Men idag då: sjukt slitna ben på pendlingen till jobbet, allt över 100W kändes som ett krig. Det är då man vet att man tagit i kvällen innan, vi kommer den strax men vi lär backa bandet till måndagen för ett få den hela bilden.

I måndags efter jobbet körde jag 2 x 5 x 3/1’ på sisådär 255-260W, typ Z4, kändes inte akut svinjobbigt men gnetandet tog ut sin rätt. Det som dock satte spiken i kistan var gårdagens klubbträning. Strålande sol, hård vind och starka cyklister är receptet på en kul men svinjobbig kväll. Upplägget var enkelt, i en grupp på fem skulle vi turas om att gå i soloutbrytning och så skulle vi hjälpas åt att jaga. Jag teamade upp med Quintana, Landhagen, Aron och Tobias, lite som dödens grupp vilket jag fick erfara. Jag var den svagaste och fick tugga duktig styrlinda bara för att gå med på hjul när vi jagade utbrytningar, eller ärligt så flög jag typ av alla gångerna…. Härdande! Så det är väl inte helt märkligt att jag är mäkta sliten idag.

Men det är förbannat kul att cykla och att cykla fort med andra är ännu roligare sedan önskar man alltid att man ska vara starkare än man är.

Idag var planen Z3-gnet i ngn timma på vägen hem, vi får se på eftermiddagen hur kroppen känns om jag gör verklighet av den planen eller ej. Oavsett hur jag gör lär ni få läsa om det här, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s