Post-vaccin intervaller med klubben

Hej och god fredag på er! Igår blev det så min tur att få en spruta med Covid-vaccin i armen. Skönt att ha dos 1 i bagaget innan semestern åtminstone.

Sedan har det ju varit en del snack om tvivelaktigt mående efter sprutan, jag mådde utöver en ömhet i armen riktigt bra, så bra att jag åkte ned på klubbträningen på kvällen.

Strålande sommarväder och möjligheten att bli trött med andra lockade. Det lockade såklart även ett bra gäng med andra starka (om jag får räkna mig dit känns oklart). På agendan stod längre intervaller i lagtempoform, det blev till sist 10/5/14’. Teamade upp med Coach Rodde, David och Aron som la sista touchen inför söndagens SM. Trots en del kantvind och vaccin i kroppen så var känslan god och det rullade på fint.

Mot slutet av passet var det dags för höjdpunkten: tjuv- och rackarspel! Det bjöds på duktig kantvind över fälten runt Haraker, inget för en flugviktare som mig, men jag bet mig kvar och bidade min tid och blev lite mer offensiv när vinden blev mer gynnsam. La sedan mina kort i spurtkorgen och la mig på Quintanas hjul, försökte haka på när han drog igång, kom inte riktigt med men det var rätt bra för att vara mig så om jag spelar mina kort rätt så har jag nog inte en allt för kass spurt ändå. Klockade av peak på 1030W dessutom, det får man vara nöjd med. Men mest nöjd får man vara med att få bli trött med andra likasinnade en underbar sommarkväll liksom. Nu kör vi fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s