Stekhet söndag

God förmiddag på er! Ännu en stekhet sommardag här i Västerås även om det till och från är lite lätta moln som skymmer solen. Kom ut i 1 h 40 min på cykeln igår iallafall, det var ju inte 4-5 timmar men det var ju något.

Det kanske är lika bra då jag dragit på mig någon form av överbelastning i sätesmuskeln troligen på grund av massa felaktiga lyft så att sitta så länge på cykeln kanske inte hade varit någon succé. Har dragits med det under hela veckan i stort sett så jag hoppas att det ska ge sig snart, inte annat när jag tar semester borde kroppen kunna återhämta sig. Tanken är väl att rulla någon timma eller två idag också men det blir långt senare, nu är min underbara hustru ute och tränar och sedan ska vi till världens bästa föräldrar i eftermiddag, men sedan så…

I övrigt är det ju SM-helg, eller det är ju nationella mästerskap denna helgen på många platser i världen, just nu damer juniorer där klubben representeras av Ida Malmström, efter det kör herrar senior där klubben mönstrar hela fyra cyklister: Vincent & Wilhelm Wallinder, Aron Simon och Ludvig Ernst, kul verkligen!

Ha nu en glassig söndag där ute allesammans, jag laddar för dom sista fyra arbetsdagarna innan semestern… kämpa Johan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s