Som natt och dag

Hej på er vänner! Har just nattat Ester och sådär så jag passar väl på att blogga en sväng när det är lugnt. Igår efter jobbet var min plan att köra intervaller men jag kände mig sjukt trött och seg hela dagen med en huvudvärk på det dessutom, gav det dock ett försök men kunde knappt hålla 220W så jag avbröt tämligen omgående och rullade bara 70′ lugnt och fint hem. Duschade och somnade på sängen, gick upp och lagade mat och somnade sedan på soffan och sov väl i nära nog en hel fotbollsmatch, vaknade som en ny människa!

Idag var allt en helt annan femma, förutom att det var fullt ställ på världens bästa jobb, men jag var pigg i huvud och kropp och gav intervallerna ett nytt försök. Coach Larsén hade ritat in 4 x 10′ i zon 4 där första 20″ i varje intervall ska gå på max i stort sätt för att sedan fall ned till zon 4. Klar skillnad på kroppen som sagt, idag vill den jobba lite vilket ju är en förutsättning när man ska köra intervaller.

Landade intervallerna på 254/251/251/251W och det får man väl vara nöjd med känner jag. Det börjar nu närma sig slutet på träningsprogrammet och 22 veckor senare måste jag säga att jag känner mig mycket starkare på många vis som cyklist även om jag inte fått ut det på tävling, så återigen bara ett bevis på att strukturerad träning fungerar.

Nu ska jag gå och tömma en diskmaskin och vaska fram batterier till mina effektpedaler så hörs vi. 2 dagar till semester nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s