En uppenbarelse i skogen… eller jakten på en känsla

Hej på er! Ni kanske minns mitt inlägg häromveckan där jag cyklade i skogen i hopp om att finna en känsla, en känsla av cykelglädje i skogen igen, då gick jag bet och trodde nog aldrig att jag skulle finna den igen. Ofrivilligt så hamnade jag på min MTB idag då Cissis barndomskompis med familj är på besök och vi skulle till Hökåsengropen för bad. Jag skulle agera guide för stiglöpning dit så det fick bli MTB och så kunde jag väl passa på att cykla en timma i skogen på vägen hem även om jag inte var så pepp på det.

Efter en heldag vid Gropen så hoppade jag upp på cykeln och när jag skakat av mig den värsta badigheten så hittade jag den… känslan, stigglädjen! Jag är inte lika bra och modig som för två år sedan men det var kul att försöka cykla snabbt i skogen och det kändes inte bara segt och punkterat.

Jag kan till och med bortse från en bakväxel som lever sitt eget liv. Och när Mötley Crües ”wild side” dök upp i lurarna visst peppen inga gränser… tror det här var en dag jag väntat länge på utan att veta det. Ha en fortsatt bra Lill-lördag därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s