På´t igen ba…

Hej och god lördagskväll på er där ute. Idag var det ännu en sådan där galet fin sommardag som vi blivit så bortskämda med den här sommaren, sjukt verkligen. Inledde med att handla och lite sånt där livsnödvändigt efter att jag hade sett Richard Carapaz cykla hem OS-guldet till Ecuador i ett rätt spännande rejs ändå. Fram på eftermiddagen letade jag ännu en gång fram Orbean och drog ut på stigarna, om jag nu ska köra långlopps-SM så är det viktigt att jag får tid i skogen för att hitta känslan och flytet igen. Idag kändes det riktigt bra även om stigarna inte var fullt så tekniska som igår, men det känns som att en del bitar börjar komma åter.

Bilden har ingen koppling till dagen utöver det faktum att jag ger tummen upp till min egen cykling. Blev ”bara” strax över timman totalt, mötte upp resten av familjen vid Hökåsengropen och badade en sväng innan jag cyklade lite till.

Imorgon är planen 3-4 timmar MTB-distans för att runda av semestern och för att få tid på ett potentiellt SM-vapen och för att det ska bli så bra som möjligt ska jag nu ladda med lördagsgodis… hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s