Skogen, skogen, full fart och ett år!

Hej på er cykelvänner och andra som jag känner eller inte känner! Lite dåligt med bloggfrekvensen på sistone men det har varit full fart, första arbetsveckan är avklarad och Cissi bror med familj har kommit hit för några dagar så det är fullt hus. Igår blev det cykel i skogen på skogsmaskinen (Orbean) trots det faktum att det monsunregnade i torsdags, man måste utmana sig som någon sade. Till jobbet var det inga märkvärdigheter, en fin morgon och dom stigar jag valde var inte speciellt blöta trots allt regn.

Efter jobbet mötte jag upp Landhagen och Cissi bror som hade lånat Cissis Cannondale för en sväng i skogen, nu gjorde vi lite andra stigval och det var bitvis riktigt blött. Jag körde bitvis riktigt fegt – roträdd helt enkelt, trodde ett tag att minsta blöta rot skulle skjutsa omkull mig så det blev knappast avslappnat i åkningen. För att runda av passet styrde vi kosan mot Rönnby och Lista.

Trodde väl att det skulle vara lika illa där men det var faktiskt bättre än mycket av det andra vi hade cyklat och åkningen flöt på bättre så vips var det roligt igen. Fick ihop 1h 46 min enligt min Wahoo så det var väl ett bra fredagsfys liksom.

Idag firar jag och Cissi ett år som man och hustru så vi ska till Steam och äta lunch på tu man hand, det blir mysigt värre så jag ska snart rulla över på skogsmaskingen till Landhagen så jag kan beta av min träning. Hörs hörni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s