En liten uppdatering

Hej på er! Tänkte jag skulle kasta in en liten uppdatering om vad som hände i träningsväg under helgen för jag har tränat lite ändå. I lördags morse träffade jag Landhagen och körde 1 h 47 min på stigar, över Badelundaåsen och till Björnön och ett varv på spåret där.

Fortfarande rätt blött och jag saknade rejält med vågande så det gick väl bitvis riktigt uselt, men det kommer väl med mer gnetande.

Igår fick jag en timma med min vackra fru, det är av förståeliga skäl inte så ofta vi cyklar tillsammans nu när Ester finns i bilden, men igår hände det. På kvällen kom sedan jag och Cissis bror ut på tempocyklar och gasade, eller Dennis gasade och jag låg på hjul kanske stämmer mer.

Försökte bidra till dragjobbet några gånger och det var jobbigt, riktigt jobbigt. Men det är skoj att cykla fort på tempocykeln så är det. Idag är jag lite seg i benen men det ska nog ordna sig det också till sist.

Så nu vet ni att jag tränade i helgen också, vilket gjorde att veckan landade på 15 h 52 min vilket är den bästa träningsveckan i tid räknat på länge. Bara att mosa på nu, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s