Hur mycket ger en vecka? Och lite till…

Hej på er vänner och annat löst folk som brukar läsa mitt dravlande.

Så här fint var det väl imorse när jag och Orbean tog oss till jobbet via en del stigar. Onödigt kallt för årstiden med 10 grader men det var ju sol och uppehåll så man ska kanske inte klaga.

Efter lördagens pass med Landhagen så blev det ånyo väldigt tydligt hur mycket jag tappat i min stigcykling så därför tänkte jag genomföra ett litet experiment: Hur mycket bättre kan jag bli på en vecka? (Ge och ta någon dag). Tanken är att jag ska cykla mycket i skogen kommande vecka och se om bara det faktum att jag kör mycket i skogen kan ge en snabbare tid på en given slinga. Jag valde Björnöns MTB-spår som referens och trampade dit igår efter jobbet för att få en tid.

Körde så fort jag kunde vilket blev ett pb ändå och rent tekniskt var det bättre än i lördags. Tiden skrevs till 11.59, (14,1km/h), så nu ska jag se om den kan slipas nästa vecka.

I övrigt så är det dags för den andra sprutan i Covid-19 vaccineringen i eftermiddag, blir fint att ha det gjort! Lite tråkigare är dock att min artros i höfterna varit markant sämre den senaste tiden, oklart vad det beror på. Men det har gjort riktigt ont nattetid vilket såklart blir lite påfrestande. Aja, det kunde vara värre så det är bara att rulla på så blir det bättre, snart fredag ju! Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s