När ett experiment blir ett annat

Hej och god torsdag på er! Ni minns gårdagens inlägg väl? Min plan om att se vilken förbättring en veckas stigcykling skulle ge på en förutbestämd bana. Jag skarvade vidare på den igår eftermiddag efter min andra spruta mot Covid-19, styrde kosan mot Rocklunda, Rönnby och Lista. Det flöt bättre än innan och det var riktigt roligt.

Min roligt var väl att jag fick riktigt ont i höften på kvällen och natten var snudd på olidlig stundtals, har svårt att se att jag sov mycket överhuvudtaget. När jag låg där och vred mig i smärta började jag fundera om tillståndet i höften triggas/triggats av just stigcyklingen? För oavsett om jag har en heldämpad cykel så åker höften och kroppen på att ta en del stötar ändå över stock och sten. Och eftersom jag inte ville uppleva en natt till likt dom två senaste så tog jag landsvägscykeln till jobbet imorse.

Vackert och kallt om händerna och nu får vi se om höften blir bättre så får jag väl utvärdera efter det helt enkelt. Blev liksom ett annat experiment av det hela. Ska sägas att jag inte haft ont i höften på hela sommaren fram tills nu. Får återkomma om hur det utvecklar sig, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s