Grått så det förslår

Hej och god eftermiddag på er! Hoppas att ni har en bra lördag, kanske har ni varit i Ramnäs och tävlat på Sista Chansen månne? Själv har jag cyklat 3 h 5 min distans i gråvädret med alldeles för lite sömn på kontot. Ester tyckte att 02.55 var en bra tid att vakna, sedan somnade hon liksom inte om igen så klockan 04.15 gich vi upp och åt frukost. Men, men… det är alltid kul att cykla liksom och det kändes inte skräp i kroppen ändå.

Vädret däremot var… brittiskt… nu gäller väl inte det riktigt heller om man kollat på Tour of Brittain där dom haft riktigt varmt. Men det var grått, grått och åter grått här hemma idag, sedan ett lätt, lätt regn bitvis, dock nära nog ingen vind vilket är ovanligt.

Väl hemma kunde jag och Ester åka till Velospeed och lämna in Orbean så hoppas vi att det blir ordning på bakväxelspökeriet en gång för alla.

I skrivande stund ligger jag i soffan och kollar just Tour of Brittain och Ester ligger och tar en tupplur. Ska väl bygga halloumitacos till middag vad det lider också, sedan wattsäkra med lördagsgodis sedan lär jag tvärknoppa i soffan.

Imorgon utlovas skräpväder så vi får väl se hur det blir med tränandet men man vill väl alltid cykla lite så vi får väl se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s