Blöt och kall grussöndag

Hej på er, måndag och åter till verkligheten även helgen är en del av verkligheten också så blir måndagar ändå väldigt verkliga. Tänkte dock fly verkligheten genom att redogöra lite för gårdagen. Det hade utlovats lite halvkymigt väder men jag och Contis hade ändå bestämt att köra några timmar grusväg. Contis är ett ruttskapande ess och brukar alltid få fram fina vägar, gårdagen var inget undantag. Vädret beslöt sig dock lagom till vi dök in på den första grusvägen att bli riktigt uselt, himlen öppnade sig och vi bägge blev nog mer blöta än vi räknade med. Själv blev jag även klart kallare än jag hade räknat med. När vi vände upp hemåt igen strax utanför Sala var jag redigt nedkyld och klurade lite på hur jag skulle kunna avverka sista biten hem.

Lyckligtvis började det sluta regna under en dryg halvtimma där och kläderna hann torka och jag fick upp värmen igen som tur var. Kunde vinka adjö till Contis strax efter Ronfartuna kyrka just som himlen ånyo öppnade sig men nu var jag varmare och hade bara dryga tjugo minuters cykling kvar hem.

Väl hemma med 3 h 12 min (83 km) på cykeldatorn var det bara att stövla rakt in i duschen med kläderna på… en fin förmiddag ändå om man bortser från frysandet.

Kan summera förra veckan till 16 h 45 min träning vilket är det bästa på ett tag nu. Kroppen har känts pigg och alert också, kul. Nu hoppas jag kunna hämta min MTB i dagarna så ska jag försöka bränna lite stig i veckan. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s