Is cross coming?

Hej och god fredag på er! Det har väl inte undgått någon att cyclocross-säsongen närmar sig? Eller? Premiären för dom svenska tävlingarna brakar loss i Falun nästa helg när vi är Idre. Själv har jag liksom inte bestämt mig om jag ska tävla på cross i höst och om jag ska, vilka tävlingar ska jag köra? Det kan bli så att det bara blir vårt SM på hemmaplan i november som jag kör, vi får se. Oavsett vad så var jag förbi banan igår efter jobbet och brände av tre varv, för att se status på både bana och min en egen cross-form.

Det var roligt och blev lite jobbigt på sista varvet när jag gav lite gas också.

Kollar jag på tiderna på delar av banan så är jag inte mil ifrån mina bästa tider vilket känns bra då jag inte tränat en minut specifik crossträning i år. Så om jag väl kör lite mer så tror jag att jag lätt kan komma i bra slag både fysiskt men främst tekniskt. Hur som så kan man inte undkomma det faktum att det är barnsligt kul med cross… och hemskt jobbigt!

Imorse körde jag en repris på gårdagens grustur till jobbet. Hade väl inte samma flyt som igår, mer motvind och man måste ha sladdat grusvägen och sedan började det regna.

Dock alltid roligt att cykla liksom, ännu lite roligare när det är fredag också. Lär bli någon timma hemåt i eftermiddag också innan fredagstacos liksom. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s