Lördagsgodis!

Hej och god lördagskväll på er om ni nu läser detta när det publiceras. Hoppas ni haft en bra lördag det har åtminstone jag haft, en bra lördag startar med frukost tillsammans med Ester och sedan busar vi en stund i vardagsrummet innan jag drar ut och cyklar dom flowigaste stigarna Västerås har att erbjuda i 1 h 45 min.

Kort och gott skulle man kunna säga det om lördagen, sedan har vi såklart hållt oss sysselsatta utöver det där med cyklingen också.

Om jag nu ska orda om just cyklingen så var det rätt gött att rulla flowiga stigar idag efter att jag körde Rocklunda med ”fel huvud” igår efter jobbet. Om inte huvudet är med till 100% för min del i Rocklunda så funkar det sällan speciellt bra, igår var inget undantag. Note to self: cykla inte Rocklunda efter en intensiv arbetsvecka! Men idag var det bara kul, kul och åter kul… Kanske inga kanonben men det kan man leva med.

Nu ska vi snart luta oss tillbaka med lördagsgodiset och ladda inför morgondagen, kan möjligen bli stigcykling då också, lika bra att passa på när det är så torrt och fint som det är. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s