Snöfall och en förmiddag på stigarna

Hej på er! I skrivande stund så snöar det utanför stugfönstret här på Idre fjäll, tänk att vi skulle vara tvungna att åka så långt för att få snö i september. Innan det började snö och regna så cyklade jag och Cissi ett varv på lederna här uppe, skulle väl säga att 50% av ett varv runt fjället är att ”åka” cykel och dom andra 50% går uppför. Rent tekniskt är lederna egentligen farbara med en cross även om det skulle bli lite stötigt bitvis, men det är inte mycket till rötter och stenar utan grusade leder.

Men 10 dagar av 10 skulle jag välja en MTB här, helt klart. Sedan vi var här sist hade man skapat en ny led: Ostkroken, med en bra mix av uppför, flowig utför och fina spänger.

Efter varvet med Cissi körde jag ett varv själv där jag gav lite gas och hann precis hem innan regnet och snön började falla.

Imorgon väntas finare väder så det ges nya möjligheter att bli trött och få cykla lite här uppe. Klar of season i övrigt på anläggningen, det mesta är stängt och man behöver inte direkt trängas om man säger så. Men vi har det bra, jag vann just ett parti plump, fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s