Crossintervaller, årets första…

Hej och god morgon på er! Bjuder på en idolbild som ni kan laminera och rama in. Den är tagen direkt efter den sista intervallen jag körde på SM-banan igår efter jobbet. Jag blev trött helt enkelt!

Körde 4 x 1 varv, blev lite avbrott på dom två första på grund av höstflanörer längs banan och på den tredje tappade jag kedjan en gång. Den fjärde var dock fläckfri! Tycker att åkningen rent tekniskt funkade oväntat bra, lite mer gas i vissa kurvor önskas men det lär komma med tiden och om jag sänker däcktrycket något, igår var det lite mycket luft i Chicane-däcken. Men det känns som att jag ligger hyfsat till inför SM och kanske inte behöver bli sist i H40.

Smolket är väl lite cykeln som egentligen skulle behöva en total makeover. Den har ju tjänstgjort som vinterjonne och fått lite för lite kärlek och det märks. Men nu får den helt enkelt lov att funka som tävlingscross på SM oavsett skick.

Nåväl, idag blir det inga intervaller det står klart efter morgonens pendling, lär få återkomma om träningen imorgon. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s