Lördag och lite snack om mitt #1 mål för 2022

Hej på er! Bilden ni ser ovan är från idag när jag rastade Reacton för en sista (?) gång innan den går i vintervila. Kyligt, lite blåsigt men fantastiskt vackert ute och med top notch sällis i form av Contis. Vi cyklar alldeles för sällan ihop och jag hoppas vi ändrar på det framöver, jag fick ihop 70 km och 2 h 30 min innan jag var hemma igen. Fin, njutningsfull cykling bara.

Med det är vi framme vid det ni egentligen vill läsa om i det här inlägget: mitt no #1 mål för säsongen 2022. Jag postade ju en bild här om veckan med mina skissade mål för 2022 och jag tänker att jag i några inlägg går på djupet om varje mål. Mitt huvudmål för 2022 är XCO-SM i H40-klassen, det är verkligen ett mål som är utanför min komfortzon. Inte rent fysiskt då jag tror XCO passar mig bra men mer psykiskt och tekniskt. Jag tror förvisso att jag är bättre tekniskt i skogen än jag ger mig själv utrymme att vara bara det att huvudet sätter stopp… det här måste jag såklart jobba otroligt mycket med fram till SM.

SM 2022 går på Järfällas XCO-bana: Bruket under vecka 29 så således gott om tid att komma i form. Planen är att ta mig dit minst en gång innan SM och prova banan och gnugga in mig lite på den.

Resultatmässigt kan jag inte ha några mål alls, göra mitt bästa och hoppas att inte bli varvad typ, så får vi se hur långt det räcker. Jag är peppad, det känns som ett roligt och utmanande huvudmål med säsongen.

Lär få återkomma om övriga mål i framtida inlägg men nu ska jag äta wattsäkrande lördagsgodis. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s