Utskåpad i Yorkshire

Hej på er gott folk. Ännu en dag i pappaledighetsbubblan, kanske kan vara något för mig det här. Vi har städat, torkat köksluckor och såklart klarat av lekplatsen.

Men nu vill ni ju läsa om träning och det blir ju uteslutande Zwift och rejsande där i veckorna så ni som inte gillar sånt kan sluta läsa här.

Idag när Ester sov sin lunchnap så skulle jag köra ett rejs, tre andra från laget jag kör med på Zwift Racing League skulle också köra vilket var skoj. Mindre skoj var att Ester vaknade med 10 km kvar så det blev såklart en DNF, annars hade jag såklart vunnit. Detta gjorde att jag inte riktigt kände mig klar med dagens träning så efter middagen anmälde jag mig till ett rejs, ett varv på VM-banan i Yorkshire 2019, 24 km och nästan 500 höjdmeter. Nästan 50 anmälda i B-klassen vilket kändes skoj. Det var skoj i dryga minuten innan vi gick in i den lönndryga backen som aldrig tar slut, den är inte tokbrant men bara lååång och rak. Här gasas det friskt både av B och C-klassåkare, jag kollar mina siffror och ligger just söder om 5W/kg och bara rasar genom fältet.

Efter det hamnar jag i en grupp med fyra andra cyklister och vi håller mer eller mindre ihop hela loppet, jag lyckas köra från dom i målbacken och bli 18:e enligt Zwiftpower. Fortsatt brydd över hur orimligt starka alla var i den första backen för så där uppläxad brukar jag sällan bli sedan jag deklasserade mig till B-klass. Nåväl, det blev bra träning och jag blev trött.

Nu ska jag försöka hålla mig borta från att rejsa några dagar och kanske samla lite tid ute under helgen om det passar med livet. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s