En Zwiftfri fredag

Hej på er! Veckans bästa dag är här och snart förbi och jag fick dessutom möjligheten att cykla ute i finvädret på eftermiddagen och det tackar man ju inte nej till efter en massa Zwift-cyklande i veckan. För hur trevligt det än må vara i Wattopia så är det ju ändå utecykling man vill hålla på med och Zwiftandet är ju bara ett medel för att få träningen för det gjord om man ska vara ärlig. Att det sedan är roligt att tävla på Zwift är en helt annan femma.

Nåväl, cyklade en högst ordinär runda över Tillberga, Tortuna, Kolmsta, Anundshög och hem. Mestadels torrt och fint på vägarna men sedan har vi skuggpartierna med riktigt mysiga ispartier som knappast blev bättre av gårdagens regn.

Lite smolk i fredagsbägaren var väl att min vänstra vevarm gängade loss så till den milda grad att jag fick stanna fem gånger sista milen och dra åt den, men annars var det fint. Blev ändå 84′ (33 km) så det rullade väl inte svinsnabbt med dubb i blåsten som ni förstår, ligger väl annars bra till för att nå minimi-målet för veckans träning med 6 h 38 min på kontot eter dagen.

Roliga nyheter är väl ändå att Uppsala CK presenterar en späckad SM-vecka i år (midsommarveckan), blir det en lämplig bana (läs backig) för undertecknad så ska jag ta en funderare på om jag inte ska köra ändå. Men vi tar det då, nu ska jag lägga upp fredagsbenen på soffan, hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s