Föräldraledighetens sista dag och klubbpass

Hej på er! Idag är det lite vemodigt nog den sista dagens på föräldraledigheten och Ester är på förskolan för inskolningens sista dag. Känns ju lite märkligt och roligt att gå tillbaka till jobbet på måndag, samtidigt lite läskigt att Ester blivit så stor så snabbt att hon nu ska spendera sina vardagar på förskolan med sina nyfunna kompisar. Det kommer gå och har gått skitbra så jag är inte orolig.

Så jag passade på att ta mig lite tid på cykeln i solen här på förmiddagen, lugnt och fint såklart. Skrapade ihop 1 h 34 min innan jag var hemma igen och kunde tömma en tvättmaskin och en diskmaskin.

Igår var det dags för den första klubbträningen för säsongen för min del, det var ett gäng lagtempon som skulle köras i den stundtals bökiga blåsten. Funkade bra för min del, kanske inte något jättekvitto då jag hamnade i en grupp där jag (utan att skryta) var den starkaste och kanske inte gick för fullt. Sista biten blev det lite tjuv- och rackarspel med hela gänget och där var det väl ändå ett hyfsat kvitto att jag kunde gå med starkingarna som Quintana, Norbergs-Gunnar, Pat Mac, Walle och några till. Gick på rätt hårt men jag hoppades kunna spurta om det men räknade inte med att Gunnar skulle dra igång svintidigt och kom aldrig riktigt med, men till dess var känslan god. Det är kul att cykla och att cykla snabbt ihop med andra är ännu roligare.

Nu ska jag fortsätta njuta av den här sista föräldralediga fredagen, det göres väl bäst med en Giro-etapp och tacos, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s