Friday rainy (or not so), rainy friday

Hej på er vänner! Idag är det väl veckans bästa dag och jag har just lagt en trött liten Ester, hon sov i stort sett innan hon landade i sin säng vilket är väldigt ovanligt men en hel vecka på förskolan tar väl ut sin rätt. Själv har jag jobbat en hel vecka så det lär väl också ta ut sin rätt vad det lider men för tillfället är jag pizzatoppad och pigg.

Det skulle ju som bekant regna hela dagen idag, det regnade på mina 37′ till jobbet imorse, dock inte i närheten av så mycket som utlovat och jag gnäller inte över det.

På vägen hem efter jobbet hade det slutat regna och börjat torka upp på vägarna och kläderna jag hade haft på morgonen var nästan överkurs men ibland måste man stå sitt kast. Skrapade ihop 36′ hemöver så det var ju inga jättemängder men ändå en bit över timman total träningstid vilket gör att jag so far har tränat nära 8 h redan denna veckan.

Imorgon arrangerar klubben medlemsdag med träningspass och gemyt med grillat så vi får väl se om jag får till något pass där jag kan runda av med en burgare och lite cykelhäng efteråt, det vore ju för trevligt. Nu ska jag landa i soffan så hörs vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s