Long time no blogg

Hej och god söndag på er! Har varit väldigt dåligt med bloggandet sedan vi var i Uppsala och kollade på SM. Sedan sist har det blivit rejäl högsommar ute bara sådär och det är väl inte som att jag klagar på det. Träningen har rullat på över förväntan trots att det har varit mycket i veckan och jag kommer nog kunna stänga veckan på 13-14 timmar. Klämde in ett Zwiftrejs i onsdags kväll där jag brände brutalt med krut inledningsvis och kunde till sist bli 6:a, flera minuter efter tätgruppen som jag initialt försökte gå med.

På midsommaraftonens morgon var jag ute strax innan 05.00 och fick möta en magisk dag på väg ut till Ängsö och tillbaka via Målhammar och Orresta.

Det är väl ett axplock av den träning som blivit gjord sedan sist, njutningsfullt att få cykla när vädret är som det är.

Vi måste till sist nämna damernas linjelopp på SM i Uppsala där Jenny Rissveds gick solo och vann med 6 minuter! Före Emilia Fahlin och Julia Borgström, imponerande. Idag lär det bli en hård batalj när över 100 herrar ska cykla dryga 185 km i trettio graders värme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s