Stekheta måndag

Ohoj på er vänner! Idag på eftermiddagens pass visade Strava att det hade varit 32 grader varmt, skönt värre men det går ju en del vätska när man tränar i den värmen. Jag personligen skulle aldrig få för mig att klaga på solen och värmen när den väl är här, vi har ju minst sagt tvivelaktigt väder under merparten av året i Sverige så det är bara att njuta när det är såhär. Jag njöt imorse när det var närmare 20 grader innan klockan 05.00 imorse när jag rullade via Skerikevägen och Julpa till jobbet.

Det gav 72′ (35 km) innan jag kunde stämpla in på jobbet för ännu en produktiv dag. Vägen hemöver (via vissa omvägar) blev som sagt soldränkt och varm samt delvis blåsig.

Kunde logga 121′ (60 km) innan jag sladda in på garageuppfarten och kunde duscha, laga mat och storstäda huset. Tänker inte be ursäkt för att det kan bli mycket träning den närmsta 1,5 veckan, Cissi har tagit med sig Ester på turné norröver och det är bara jag hemma till söndag då grabbarna kommer. Har väl inte så mycket att göra utöver att jobba och träna, eller har ett projekt till jag tänkt hinna med här hemma under tiden, men annars mest jobb och träning.

Imorgon hoppas jag på ett pass med klubben på kvällen om vädret är med oss, finns väl en viss regnrisk på eftermiddagen har jag hört, men det lär ju visa sig. Nu ska jag tömma en diskmaskin och sedan slänga upp benen i soffan, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s