En tisdag med ändrade planer

Halloj på er! Man är väl inte en sämre människa än att man kan ändra sig eller? Skrev ju igår att jag skulle gå på klubbträningen ikväll men efter att ha följt väderläget under dagen, där det sades att det skulle börja regna vid 19.00 ikväll så tog jag beslutet att köra direkt efter jobbet istället. Fick på mig några droppar regn och det såg rätt mörkt ut när jag rullade iväg men sedan sprack det upp igen och blev kalasfint.

Och kalasvarmt såklart så det var bara att njuta igen, sprätte i några och det kändes väl rätt hyggligt ändå, men utöver det var det bara ren zon 2. Skulle med facit i hand ha haft en flaska till med mig, eller åtminstone fyllt upp den jag hade med ordentligt innan jag drog, nu blev det ingen kris men jag fick ransonera mer än jag kanske skulle ha önskat. Mot slutet blev det mer mulet och det kändes nästan att luften blev annorlunda, kallare och lättare på något vis. Skrapade ihop 2 h 26 min (73 km) innan jag kunde ställa mig vid spisen och flippa burgare. Lägg där till att jag fick en riktig räkmacke-runda till jobbet imorse, strålande sol och närmare 20 grader igen på morgonkvisten.

Det gjorde inte ont någonstans med denna vyn på Julpavägen, sedan att det ramlade in ytterligare 60′ (28,6 km) på träningskontot var nästan bara en ren bonus, upplevelsen imorse var allt. Det är lite för sådana här mornar som man cyklar.

Nu ser det ut som att det ska bli lite ostadigare väder ett par dagar så man lär ju vara beredd på att bli blöt och på att få tvätta cykeln, men det är som det är. Något annat man är beredd och peppad på är ju Tour de France som startar på fredag i Köpenhamn, egentligen skulle man ju varit där på plats, men det får duga med soffan även i år. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s