Det är kul att bli trött, att bli trött med andra är ännu roligare

Hej och god kväll på er! Har precis landat i soffan efter kvällens klubbträning som samlade sju starka cyklister som ville trivas och bli lite trötta i den tropiska värmen och luftfuktigheten. Trodde ett tag att det inte skulle bli någon träning då det kom en rejäl åskskur just efter att jag kommit hem efter jobbet, men det styrde upp sig och det torkade upp och var uppehåll hela kvällen. Inget komplicerat pass vi körde bara på i lagom gnetfart till Enköping, cyklade lite lugnare en sväng och gasade sedan på igen.

Bra vind på vägen hem gjorde att det gick på rätt duktigt, kändes rätt bra för egen del, ända tills dess att det inte gjorde det längre, typ när det skulle busköras sista biten till Anundshög. Där och då var benen sura och sega, men det var en riktigt fin och rolig kväll. Det gav 2 h 33 min (82,8 km) att addera till morgonens cykling till jobbet (via omväg såklart) 57 min (27,8 km) så en riktigt stabil träningsdag igen.

Imorgon är det veckans bästa dag och dessutom den första etappen av årets upplaga av Tour de France, tv-soffan är bokad… hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s