Backfest och glasfredag

Hej på er! Veckans bästa dag är här, fredag liksom och även om det är semester (i två veckor till) så måste vi ju hålla fast vid att fredag är fredag ändå. Idag var jag lite sliten i benen av orsak som vi kommer komma till alldeles snart, så jag cyklae som om vore mitt vevparti gjort av glas på mitt pass i förmiddags.

Det blev 75′ (35 km) och det var alldeles lagom idag eftersom jag utsatte mig och mina ben för coach Roddes fina backpass med klubben igår kväll. Då bjöds det på mjölksyrafest vill jag lova, 10 ggr uppför Karelberget (5 ggr/sida) först och sedan två lagtempon. Det frestar liksom på att köra lagetempon med starka cyklister när man fyllt benen med mjölksyra efter backarna innan. Pallade med att gå med Valle och Quintana på första lagtempot, på det andra tvingades jag släppa med dryga kilometern kvar, lite surt men jag får ändå vara nöjd med insatsen.

Kollar jag lite snabbt på siffrorna så kanske dom som det varit hela året inte är svinhöga eller så höga som dom varit men samtidigt går det rätt fort när jag kör och det på något vis är ändå det viktiga. Att strö watt omkring sig är ju fint men till syvende och sist ska det gå fort på cykeln och det gör ändå det. Gårdagskvällen med förskarv gav mig 2 h 34 min (80,4 km). Hoppas att benen blir fräscha till imorgon så vi är redo att köra hårt imorgon igen. Men först tacos, chips och annat wattsäkrande. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s