E-Sportat mig och ännu en ny video

Hej på er vänner! Strålande sommar fortsatt, som gjort för att sätta sig inomhus på en Kickrbike och rejsa på Zwift väl? Kanske inte idealiskt men det var den möjligheten som gav till träning och det är lite så det är ibland med livspusslet. Planen var väl att köra hårt idag så jag anmälde mig till ett race, tack vare Zwift´s categorie enforcement hamnade jag i A-klassen, det tackar man ju för… not. 2 varv på Casse-Pattes, ganska långt med andra ord, totalt 47 km. Jag fick jobba en del hela tiden men satt med bra i mitt tycke till vi kom till den korta akvedukt-backen där jag fick släppa ett par meter och orkade inte täta på toppen.

Sedan blev det mellanmjökscykling tills dess att B-klassen kom ikapp en bit ut på varv två, satt med där tills jag åkte av även dom i slutbacken. Ingen av mina finaste stunder på Zwift direkt, blev sist i A-klassen. Vet inte vad ursäkterna är utöver att jag tvingades köra A-klass, samt att det var extremt varmt i cykelrummet och att motivationen kanske inte var på topp för att sitta inomhus när det var strålande sol ute.

Desto roligare kanske det ändå är att jag snickrat ihop ännu en video, två på en vecka. Från noll till hundra liksom, var ska detta sluta? Det borde sluta med en ny GoPro tänker jag eftersom min gamla levererar för låg upplösning för att använda… utvecklingen har gått framåt tydligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s