Zwift racing league deltävling 2 and beyond

Hej på er! Dåligt med bloggandet igen, men idag är det väl ändå torsdag och helgen ligger på lur bakom hörnet. Har väl utöver ZRL i tisdags kväll egentligen inte hänt så mycket, pendlingsträningen rullar väl på men utöver det inte så mycket i träningsväg. Annars är det en sådan där period i livet där det är generellt mycket hela tiden känns det som, så det känns att man lever om man säger så. Ovanpå det så är det ju inte utan att man ägnar en och annan tanke åt läget i landet just nu med skenande elpriser och skenande ränta, nu ska vi väl inte gå in på det djupare här men en och annan tanke går ju i den riktningen då och då. Men hur man än vrider och vänder på saker och ting så brukar allt ordna sig på ett eller annat vis och det kommer det såklart göra även den här gången.

Nu vill ni såklart läsa lite om hur det gick för oss i Team SZ Forsete i den andra deltävlingen av ZRL, en småkrävande men ändå lättåkt bana i New York med en spurt per varv samt målgången som gav poäng. Vi körde strålande som lag måste jag säga och det gav resultat då vi blev trea totalt och ligger nu trea även i totalen.

För egen del satt jag med i tätklungan (som decimerades varv för varv) hela vägen, tog till och med lite spurtpoäng till laget som den storspurtare jag ändå är så jag måste vara nöjd med insatsen även personligen.

Idag var det osedvanligt goväder på eftermiddagen så jag fick till 70′ grusvägsrally blandat med asfalt på vägen hem.

Hyfsat överklädd för temperaturen men det är svårt när det ligger på 1-2 plusgrader när man rullar mot jobbet.

Aja, nu ska vi tagga för fredag här, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s