Välkommen till fredag

Hej på er! Bloggar till er från min tjänst som boendevärd på Önstaskolan, Melkers bandylag anordnar cup och det är ett gäng lag som ska bo här, så därför tillbringar jag kvalitetstid här. Vad är väl film och ostbågar mot att sitta på en skolstol liksom, Living the life liksom.

Annars är det väl rätt fint med fredag ska jag väl erkänna, cyklade finfina 67’ till jobbet imorse, visserligen mörkt hela vägen men det var fint på något vis. Bra ben dessutom vilket inte är något att ta för givet.

Ska väl såklart försöka få till lite träning över helgen också. Annars rullar det här mot att volymmässigt vara en av dom ”sämsta” veckorna på länge. Nu spelar det väldigt lite roll, det är bättre att jobba upp ett sug inför den långa vintern, dock är väl mitt problem att jag alltid tycker att det är kul att cykla och träna så suget finns där konstant.

Aja, nu ska jag fortsätta bemanna här. Hörs. Missa nu inte damerna och herrarnas linjelopp på VM inatt och imorgon natt, kan bli tuffa tävlingar om man använder herrjuniorernas och U23-herrarnas lopp som referens. Hörs igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s