TTT-träning och trasig cykel

Hej och god tisdag på er, ikväll är det dags för ZRL igen och som sagt innan är det lagtempo på agendan. Vi körde en träning med laget på banan igår kväll.

Vi provade rotationen och körde lite i tänkt racefart, kändes helt ok men såklart kommer det bli ack så mycket jobbigare ikväll. Hoppas såklart kunna gå med till målet och bidra hela vägen, men vi får väl se.

Lite tråkigare var väl att jag på eget grepp lyckades ha sönder min cross/vintercykel. Hade beställt och äntligen fått hem en Thule-adapter för genomgående axel så jag kan hämta Ester med vagn på förskolan nu när vädret börjar bli bistrare. Dessvärre var det fel gängor på adaptern och innan jag upptäckte det hade jag dragit sönder gängen i ramen på cykeln. Högst obra, verkligen. Nu står hoppet till att Merida har en sådan gänginsats kvar till en så gammal hoj, annars är den nog bara att kassera. Tråkigt då en ny vinterjonne är en oförutsett utgift jag absolut inte kalkylerat på, allra minst i dessa tider. Problemet är löst tillfälligt då min underbara hustru lät mig låna hennes cross ett tag, så jag kan cykla och med den kan jag även dra cykelvagnen så idag får Ester åka vagn hem.

Annars fick jag en fin och torrskodd resa till jobbet imorse. Skönt att trampa igång benen inför kvällen också, vi lär höras om hur det gick, tjo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s