ZRL-tisdag igen

Hej på er! Lill-lördag igen och det var som bekant ZRL igår kväll. Spurtfest deluxe med totalt 12 spurter samt målgången att samla poäng, vi i laget har väl så här långt inte direkt tagit jättemycket spurtpoäng men igår gjorde vi en helt grym laginsats och blev trea. Det ramlade in poäng till laget på i stort sett alla spurter.

Även undertecknad som den kassa spurtare jag är tog hem några poäng och blev sedan 18:e över linjen i klungspurten. Känslan efter det första varvet var horribel men sedan kommer jag in i det hela och jag tror att min nivå när jag blir trött inte skiljer sig svinmycket mot när jag är pigg, sedan kan vi diskutera om det är bra eller dåligt. Men mot slutet av sådana här rejs brukar jag kunna hävda mig bättre än i början. Kort sagt jag är jämndålig helt enkelt.

Nu ska jag väl bara ladda om till lördagen när jag ska gå batalj mot bland annat min lagkamrat Erik Embring i finalen av Open Championships. Spurtar han som igår kommer jag att få det tufft mot honom, sedan beror det såklart på vilken bana det kommer bli, det vet vi inte i skrivande stund. Nu ska vi hugga tag i resten av Lill-lördagen här, hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s