Inte enligt plan…

Hej på er! Om allt hade gått enligt plan skulle jag ha kört B-finalen i Open Championships på Beyond the wall här i stan om någon timma, som ni förstår av rubriken så blev det inte så. Natten till fredag vaknade vi till det mysiga ljudet av att Ester spydde i sin säng och kort därefter började även min mage protestera. Så i fredags (igår) blev det en VAB-dag med Ester som var pigg, jag var inte lika pigg, bråkig mage och febrig känsla och ingen aptit. Det var bara att kasta in handduken för dagens final, sov 10 timmar inatt och känner mig bättre idag än igår.

Jag och Ester fick följa livestreamen av D-finalen där Cissi kunde vinna efter ett ryck i sista backen, ändå kul att det går bra för familjen. Annars har vi städat huset och busat lite och det är väl vad jag har energi i kroppen för just nu känner jag.

Har även kastat in handduken för tisdagens lagtempo i ZRL och måndagens SWE-cup, för även om jag hoppas kunna smyga igång med träningen imorgon igen så kommer jag inte vara stark nog för dessa två rejs. Jag hoppas vara tillbaka och i slag för finalen av denna omgång av ZRL nästa tisdag då det kommer bjudas 46 km slaktcykling i Richmond, det blir kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s