Lagtempo på ZRL

God Lill-lördag på er! Idag är man lite mosig i både kropp och knopp, det var ju lagtempo på ZRL igår som bekant. Inför gårdagen var vi i ledning efter förra veckans rejs men som jag skrev igår så har lagtempo historiskt inte varit vårt starkaste kort. Igår tappade vi dessutom en man redan i starten på grund av teknikstrul så vi var nere på fem man direkt (tiden tas på 4:e man över linjen). Så vi hade bara råd att tappa en gubbe till. Själv kände jag direkt att jag inte hade en gulddag på cykeln, fick slita ont för att hålla mina förningswatt.

Tycker ändå vi gör en heroisk kämpainsats och får ur allt ur oss själva för dagen, mer kan man inte begära. Kanske hade vi kunnat åka snabbare och snålare om vi fått till vårt ”led” lite bättre så folk sluppit fladdra i vinden så mycket. Jag drog 233W (4,1W/kg) under dom 41 minuter vi körde. Tyvärr räckte vår insats bara till en 9:e plats så vår förstplats i tabellen är borta för tillfället, nya tag i Innsbruck nästa tisdag.

Idag är det teammöte på Team Newsafe hos Beyond the wall. Ska som sagt köras ett kort rejs på RGT innan, ska bli kul men hyser inget hopp då jag känner mig sliten, men kul ska det bli. Kul att träffa alla och höra tänket och lite sånt. Nu ska vi försöka fortsätta med denna Lill-lördag, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s