Bäääck in black

God kväll på er, har varit riktigt tyst här sedan i lördags. Började kännas skumt i kroppen i söndags så jag har bara kört lågintensiv promenadcykling i ett par dagar. Pulsen har varit låg och fin så idag vågade jag skruva på igen.

Inledde dagen med 82’ minuter till jobbet imorse, mysigt mörker och medvind på Julpavägen. Och nu på kvällen körde jag ett Zwiftrejs, blev ju lite peppad av att sitta och ”coacha” övriga laget på ZRL igår kväll (jag stod över). Laget gjorde en kanoninsats och vann gårdagens rejs och därmed är vi nu tvåa i tabellen, halvvägs in i denna tredje omgång 22/23. Nåväl, rejset då: 3 varv på Hilly loop i Wattopia alltså tre passager uppför den korta men stygga Zwift KOM, en maxinsats om drygt 2’ på varje varv. Rätt snabbt blev det en tätklunga bestående av runt 12 cyklister, mestadels A-åkare men även några få B-åkare.

Slet mig med hela vägen till spurten där jag blev 3:a av B-åkarna, bra känsla och klipp i benen trots några struliga dagar så nu hoppas vi att det rullar på fint ett tag framöver. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s