Sämst på att sluta, bäst på att börja… om…

Hej på er… igen! Ska väl inte göra någon lång utläggning om att jag skriver här igen, men jag saknade uppenbarligen det. Med det sagt så öser jag på i samma style som vanligt, sedan sist har vi tagit oss genom en två veckors magsjuka men nu senast faktiskt tre friska veckor på raken med Ester, det får man ta som en vinst.

Även om våren knappast fått något större spelrum ännu så har träningen rullat på bra och det har trillat in några fina distanspass dessutom. Igår rev jag även av dom 40 mm breda och tröga dubbfria vinterdäcken och ersatte dom med 33 mm crossdäck, blev viss skillnad kan jag säga.

Kändes som man flög fram under morgontimman till jobbet, att det dessutom snart inte längre behövs någon lampa på morgonen måste ses som ett säkert vårtecken. På vägen hem i solskenet rev jag sedan av 4 x 8’, eftersom cykeln inte är utrustad med effektmätare så får det gå känsla. Något som funkar rätt bra när man kör lite längre intervaller men blir lite svårare när man kör korta grejor.

Något annat som rullat igång är finalerna av Zwift racing league, vi har kört två semifinaler och där har vi i Forsete vunnit bägge två i stor stil, kanske inte jättemycket tack vare undertecknad men lite har jag bidragit med.

Nu återstår bara själva finalen av finalerna, ett lagtempo på Rolling Highlands i Skottland på tisdag kväll, sedan är en sjukt kul vinter av virtuell racing slut (eller några enstaka race kanske det ändå blir framledes).

Nu ska jag natta Ester här och slänga upp mina sargade ben på soffan. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s