Them kontraster

Halloj, fredag, slutet av mars och vårklassikerna hopar sig! En perfekt årstid att vara cykelälskare och utövare eller? Bor man i Sverige kastas man dock mellan hopp och förtvivlan just nu, likt Mathieu tills dess att han fick se sig besegrad av Wout i spurten av E3 idag. Lite likt hur jag kommer se mig besegrad av snöfallet och minusgraderna som ska svepa in över oss imorgon.

Hursomhelst så var det trivsamt och torrt imorse på vägen till jobbet så det var bara att njuta.

In på träningskontot skramlade 1 h 7 min (28,7 km) med en god dos av dagsljus mot slutet trots att jag rullade iväg strax innan 05.00, det lär ju förändras när vi får sommartid natten till söndag.

Lagom till matlådan vid lunch började det utlovade regnet att falla. Eftersom jag har en inomhusleda av sällan skådat slag så var jag inställd på en timma utomhus på vägen hem. Ösregn och fem plusgrader var kul i runt halvtimman.

Efter det var allt genomblött, att ha handskar var meningslöst så dom tog jag av. Tog mig ändå tjurskalligt genom 1 h 1 min av härdande väder och kunde trots elpriserna unna mig en varm dusch. Skapliga kontraster mot gårdagens vårkänslor.

Men om ni tyckte att jag var gnällig idag så lär jag vara ännu gnälligare imorgon när det ska snöa hela dagen, hoppas på ett break i min trötthet jänte inomhuscykel så jag får till någon form av träning.

Nu ska jag snart putta Ester i säng här och njuta av en skål med kolhydrater här så hörs vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s