Lagtempo på ZRL med Forsete-gänget

Hej på er i decemberkylan, igår var det tisdag och som jag skrev en ny omgång av ZRL (Zwift racing league), lagtempo denna gång. Ett varv på Wattopias Waistband (27,8 km), platt och snabbt. Dock är det ju som även jag fått befara sjukdomstider och vi fick ett sent avhopp så vi blev fem till start och tiden tas på fjärde mannen i laget över linjen, vilket innebar att vi bara hade råd att tappa en gubbe. Sedan innebär det såklart att man får dra mer och det bli jobbigare och allt sådant. Efter halva rejset hade vi tappat Max som ändå gjort en heroisk insats för laget, så vi var nu nere på fyra man.

För egen del kändes det bra, hade inga problem att ta mina förningar, sedan blev jag givetvis trött också men det ska man väl bli. Vi tog oss i mål som femte lag vilket vi får vara jättenöjda med, i tabellen innebär det att vi inför sista deltävlingen ligger femma. Vi har ingen chans direkt att klättra, däremot måste vi köra hårt för att behålla den platsen. Blir en kul och knalltuff avslutning kommande tisdag.

Har nu lyckats producera två bra rejs med bra effektsiffror dessutom så jag hoppas givetvis att kunna bygga vidare på detta och förhoppningsvis höja mig ytterligare något snäpp innan våren. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s