Jäkligt underkänt!

Hej på er! Det är såklart utvecklingen av våren (om man ens kan kalla den för det) som får ohyggligt underkänt rent vädermässigt. Imorse när jag vaknade var det förvisso vindstilla och torrt på vägarna efter snöfallet häromdagen, så det var väl fint. Minus nio grader var väl inte fullt lika roligt men det rullade ändå på fint till jobbet.

Fick ihop 1 h 5 min (23,2 km) innan jag kunde stämpla in. När jag väl sedan skulle hämta Ester så var vädret miserabelt med snöfall och hård blåst igen… hurra liksom.

Igår kväll klämde jag in ett Zwiftrejs också, gick ändå godkänt trots helgens förkylning. Slet mig med tätgruppen hela vägen till spurten på en rätt tuff men rolig bana. Drog som vanligt en rätt kass spurt och blev 11:a till sist. När det kommer till spurtande på Kickrbiken eller Zwift jämfört med utomhus känns det som att jag saknar, eller inte får till dom 200-250W mer jag kan klippa ute. Igår maxade jag just över 600W och även om jag inte har en kanonspurt så skulle jag säga att 850-900W snyter jag ur mig alla dagar i veckan i en spurt ute. Om jag fick till att få dom siffrorna på Zwift skulle jag kanske kunna bli en hygglig avslutare där också.

Nåväl, nu ska jag natta Ester här och sedan somna på soffan typ. Redo för ännu en smällkall pendling till jobbet (via omvägar) imorgon bitti… Living the dream! Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s