Hallå påsklov!

Hej på er! Äntligen semester känns dumt att skriva då jag trivs med mitt jobb och aldrig har några problem med att ta mig dit, men det är klart att det ska bli skönt med en hel vecka att umgås med familjen. Vi kommer bränna upp till Gäddede och husera hos Dennis (Cissis bror) med familj så det blir såklart mega att få umgås med dom också. Det som inte är fullt lika mega är evighetsvintern som såklart är ännu mer utbredd 75 mil norrut, detta gör att jag inte kommer ta med någon cykel upp i år. Så ur tränings perspektiv så kommer det bli Zwift i Dennis källare och förhoppningsvis längdskidor.

Det är lite om vad som komma skall, just denna veckan har träningen rullat på fint, visst det har varit onödigt kallt och det har snöat men timmarna har rullat in.

I skrivande stund har det nästan blivit 11 timmar träning denna veckan och även om intensiteten bara bestått i ett Zwiftrejs så är det ändå ok.

Och på det har jag ändå två dagar till kvar att träna på så om man ska se till en enskild vecka så kommer det bli fint. Nu ska man såklart se till kontinuitet över tid och det känner jag att jag ändå har lyckats med att ha under många år nu.

Nu ska jag putta Ester i säng här, men vi hörs, tjo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s