Onsdag: Intervaller och Cross Vegas

ska%cc%88rmavbild-2016-09-21-kl-10-26-23
God lunch på er! Såhär fint var det imorse när jag vevade mig till jobbet, lite smygkallt sådär men skrapade ihop lugna 23 km. Igår kväll var jag även ute och rastade Contis på gruset, blev dryga 43 km då, även det ett lätt rullpass. Så nu hoppas jag att jag ska ha ben för att köra mig helt fördärvad på kvällens intervaller i Gropen. Det är planen att köra mig helt trasig i benen idag och sedan bara rulla ur lätt imorgon och sedan lite väckning på fredag sedan drar det igång på riktigt. Säsongen. Kul.

Det är ju inte bara här hemma säsongen brakar igång på riktigt utan världscupen drar igång med Cross Vegas som sänds i den arla morgonstunden imorgon, så ni lär ställa klockan, sevärt är det alltid och man vill inte vara den som missar dagens snackis sedan.


Damernas race.


Herrarnas race.

Nu har ju förvisso säsongen brakat igång redan den 11 september med Brico Cross vid legendriska Geraardsbergen där Wout van Aert tog herrarnas race och Sanne Cant damernas. Två favoritsegrar alltså. Kommer det se likadant ut imorgon bitti? Chansen är väl rätt stor på herrsidan iallafall även om mitt hjärta gärna skulle se Jeremy Powers eller Stephen Hyde överst på pallen. Nu känns det rätt osannolikt och desstuom klotade Jeremy Powers hårt i helgen som gick så det kan bli tufft, annars är han en åkare för dom snabba torra banorna som Cross Vegas oftast/alltid är. På damsidan kan nog Katie Compton utmana Sanne Cant rejält, efter en tung säsong sist verkar amerikanskan nu ha fått bukt med sina problem och såg vass ut på Trek-tävlingarna som gick i helgen, hade cykeln hållit samman hade hon vunnit bägge dagarna där.

Ja, ni hör ju, ni lär ställa klockan och ladda kaffemaskinen och njuta av en crossmorgon imorgon, lite av motsatsen till sovmorgon.

En reaktion på ”Onsdag: Intervaller och Cross Vegas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s