Måndag i verklighetens land

God kaffekopp på er vänner! Idag är det reality-check 101, tillbaka på jobbet en vecka. Batterierna är redigt laddade efter upplevelserna och intrycken dom senaste veckorna.
Skärmavbild 2018-07-16 kl. 08.44.35
Det är ju svårt att inte kunna leva på dagar som den ni ser ovan liksom. Ni har väl heller inte missat att jag gjorde en Swlogg om när vi cyklade på Stekenjokk?


Igår var det tvagning av kläder och kik på den där fantastiska pavé-etappen på Touren och en bollsparkarfinal innan jag och Cissi stack ut på cyklarna. På LVG-cykel för första gången på nära nog en månad, får se hur mycket sådant det blir i veckan när Epicen är på Cykloteket för gaffelombyggnad och service.
Skärmavbild 2018-07-16 kl. 08.44.44
Cissi cyklade in dom där blågula kläderna hon ska ha på NM om några veckor, dom gav uppenbarligen sällan skådade krafter i benen också, kul. Vi sprätte några backar, en påminnelse om att man inte kört på det viset på ett par veckor. Sannolikt är jag åkstarkare nu än innan vi drog men explosiviteten om jag nu hade någon har fått plikta. Ska väl åter hitta den egenskapen innan Engelbrektsturen på söndag så ska det nog bli fint, om nu cykeln hinner bli hel och klar till dess.

Nu ska jag borra ned huvudet i vardagen så ska ni nog se att det blir träning ikväll också.

2 reaktioner på ”Måndag i verklighetens land

  1. Cykelkatten juli 16, 2018 / 09:32

    Oj så roligt! Kanske är vi uppe i Stekis och cyklar om någon vecka 🙂

    • swyzak juli 16, 2018 / 09:53

      Härligt, riktigt fina förhållanden där nu. Så torrt får man nog sällan där, om någon vecka kanske bromsen hunnit trilla av pinn också så blir det ännu lite bättre.

Lämna en kommentar